<

Українець у Туреччині збив на смерть грабіжників

22:09 | 12.11.2023 / Новини / /
Перегляди
374
/ 1 коментар

У районі Аланії в турецькій провінції Анталія затримали громадянина України, який збив на смерть двох азербайджанців, які перед тим його пограбували.

Про це пише Європейська правда посилаючись на Hurriyet.

Інцидент стався у п’ятницю перед готелем в районі Махмутлар. Згідно з отриманою інформацією, поки українець сидів в автомобілі, підозрювані, на ім’я Мурат і Ельнур , які під’їхали на мотоциклі без номерного знаку, показали йому пістолет і наказали відкрити вікно автомобіля. Коли чоловік відмовився, підозрювані розбили вікно прикладом пістолета і наказали віддати їм сумку, що знаходилася в машині.

Коли українець не віддав сумку, підозрювані вистрілили в автомобіль, а потім забрали сумку і втекли на мотоциклі.

Українець, який почав переслідувати підозрюваних, врізався в мотоцикл через 300 метрів. Після повідомлень очевидців на місце події було відправлено багато бригад жандармерії та медиків. Медичні бригади прибули за вказаною адресою і встановили, що Мурат та Ельнур загинули. Команди жандармерії вилучили пістолет і стріляну гільзу під час розслідування на місці події.

Під час слідства стало відомо, що у викраденій сумці було 35 тисяч євро.

Українця затримали за те, що він збив своїм автомобілем 2 підозрюваних і спричинив їхню смерть. Також затримали ще одну особу, яка, як стверджується, мала зв’язок з загиблими підозрюваними у вимаганні. Підозрювані були передані до суду Аланії.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя