<

Україна – третя у світі серед лідерів криптобізнесу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 18.09.2022 / Новини / /
Перегляди
103
/ 1 коментар

Україна увійшла у топ-3 світових лідерів з використання віртуальних активів.

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За його словами, про це йдеться у дослідженні, яке опублікувала аналітична блокчейн-компанія Chainalysis.

«Команда Мінцифри багато працює над розвитком та легалізацією криптоіндустрії в Україні. Розробили профільний закон «Про віртуальні активи», який у березні підписав Президент», – зазначив Федоров.

Він додав, що разом з Комісією з цінних паперів та фондового ринку Мінцифри продовжує роботу над законопроєктом про внесення змін до Податкового кодексу України, щоб визначити оподаткування операцій з віртуальними активами.

«Ми хочемо створити в Україні найбільш сприятливі умови для розвитку криптобізнесу. Щоб світові криптокомпанії могли легально заходити в Україну та вести бізнес, використовуючи банківську систему. А українці – декларувати та захищати свої доходи у віртуальних активах», – наголосив Федоров.




один коментар
  1. Гарна річ щоб відмивати накрадені владними злодіями гроші ,чому було не прийняти закон про оподаткування таких операцій ,про що вони тільки почали у ВР думати ,а скільки грошиків пішло в офшори .Україна ,так і залишилась корумпованою країною і країною злодіїв ,попри те що йде війна .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок