<

Україна розглядає заборону імпорту польської агропродукції

07:28 | 18.02.2024 / Новини / , , /
Перегляди
364
/ коментарі 3

Українська влада розглядає варіанти заборони імпорту агропродукції з Польщі у відповідь на блокаду кордону.

Це можуть бути обмеження або заборона на ввезення польських молочних продуктів і фруктів. Рішення влада може ухвалити протягом найближчих двох тижнів, – пише Forbes Ukraine.

«Ми за конструктив, але, звичайно, будемо готові реагувати», – підтвердив міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський. Надати більш детальну інформацію він відмовився, адже це «тонка тема». 

Нагадаємо, 15-го лютого вранці колона українських перевізників вирушила до «Ягодина». Усю ніч учасники акції зупиняли автомобілі, які в’їжджають до України із Польщі й спілкувалися, як з українськими, так і з польськими водіями. У ніч на 16 лютого все ж було зупинено один польський автомобіль, який об’їхав загальну чергу.

16 лютого перевізник з Луцька Олександр Назарук повідомив, що польські протестувальники розвернули вантажівку з військовими автомобілями, які везли для ЗСУ.




коментарів: 3
  1. да-да-да, якраз все шо нам залишилось – це посратися з нормальними сусідами.
    таки не зря старі люди кажуть шо історія циклічна. певно перетворюємось в хохлів. так, дивись, і “подвиг” Боді Хмельницького повторимо…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця