<

Україна перемогла Швецію в овертаймі: команда Шевченка пробилася у чвертьфінал Євро-2020

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:12 | 30.06.2021 / Новини / /
Перегляди
1916
/ коментарі 4

Україна 29-го червня обіграла Швецію (2:1 у додатковий час) і вирвала останню путівку в 1/4 фіналу Чемпіонаті Європи.

Унікальний шанс для команди Шевченка. Після історичного виходу до плей-офф Євро-2020 українці отримали змогу вперше пробитися і до 1/4 фіналу. Поєдинок проходив у Глазго на стадіон Гемпден-Парк. Матч, стартував о 22:00, – пише Футбол 24.

Це була п’ята зустріч в історії протистояння двох “синьо-жовтих” дружин. Ми програли лише раз, та й те у контрольній грі. Водночас виграли єдиний офіційний бій – на домашньому Чемпіонаті Європи 2012, коли Андрій Шевченко дублем відповів Златану Ібрагімовічу на його єдине влучання. Попередні баталії також добре пам’ятають Ярмоленко (автор асисту), Пятов і Степаненко.

Збірна України опанувала емоції після стартового натиску суперника. Ярмоленко організував момент для Яремчука, однак форвард “синьо-жовтих” програв дуель Ольсену. За кілька хвилин Андрій розкішним пасом шведою знайшов Зінченка на дальній стійці, а представник Манчестер Сіті потужним ударом “прошив” голкіпера.

Втримати перевагу до перерви не вдалося. На 43-й хвилині Форсберг отримав м’яч перед карним майданчиком і наважився на удар. Рикошет від Забарного не залишив шансів Бущану – 1:1. У другому таймі команди не забивали, а тому матч перейшов в овертайм. Тріумф команді Шевченка приніс Довбик – на 120+1-й хвилині Зінченко розкішно подав із лівого флангу, а Артем головою ефектно пробив Ольсена. 2:1!

“Синьо-жовті” вперше в історії вийшли в 1/4 фіналу Євро. На цій стадії збірна України зіграє з командою Англії. Матч відбудеться 3-го липня о 22:00.




коментарів: 4
  1. Зінченко, Артем Довбик з Дніпра1 , Ярмоленко та всі інші – реально герої ! Подарували незабутні емоції!!

  2. Буг, нафіга ви це пишете без затримки?!
    Багато роботяг хотіли б побачити матч в записі, не знаючи результату.
    Ви редиски!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота