<

Україна отримає від США інноваційні ліки проти COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:11 | 1.09.2021 / Новини / /
Перегляди
217
/ коментарів 5

Україна отримає інноваційні лікарські засоби проти COVID-19 в рамках співпраці з урядом США.

Гуманітарна допомога еквівалентною вартістю майже 20 мільйонів доларів США надійде найближчим часом та буде розвезена у регіони силами благодійних фондів. Такі домовленості фіналізували в рамках візиту Президента України Володимира Зеленського до США, передає Укрінформ.

“Уряд США спільно з компанією виробником в якості гуманітарної допомоги надасть нам інноваційні ліки проти COVID-19. Вони вже зареєстровані FDA та рекомендовані для пацієнтів із легким та середнім ступенем тяжкості перебігу, особливо за наявності ризику переходу у важку форму”, – повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

В Україну направлять 20 тис. флаконів “Бамланівімабу” (Bamlanivimab) та 40 тис. флаконів “Етесевімабу” (Etesevimab). Препарати вже сформували у вантаж і транспортують до аеропорту для відправки в Україну.

“Діють вони безпосередньо на вірус – препарати зв’язуються зі спайковими білками вірусу, запобігаючи проникненню у клітину та подальшому розмноженню, прискорюють одужання хворих з коронавірусною хворобою і запобігають виникненню ускладнень та потрапляння в лікарню”, – пояснив міністр.

МОЗ також закупило 2784 флаконів препарату “Тоцилізумаб” і завершує закупівлю 14 346 упаковок “Ремдесевіру”.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні Всесвітня організація охорони здоров’я анонсувала нову фазу випробувань трьох потенційних препаратів для лікування госпіталізованих пацієнтів з коронавірусом.




коментарів: 5
  1. Піндоси знайшли дешевих і продажних піддослідних кроликів.
    Треба ж якось добити людей, в яких імунна система виявилась сильнішою, ніж вакцинна отрута.
    мотлох, а ти все хаваєш, шо б заокеанські “друзі” ге сказали, да?

  2. Як повідомляв Укрінформ, у серпні Всесвітня організація охорони здоров’я анонсувала нову фазу випробувань трьох потенційних препаратів для лікування госпіталізованих пацієнтів з коронавірусом.
    Украина це Зимбабве :-)

    • Виживає сильніший та здоровший! Крепкого всім імунітету, щоб поборов всяку гадість якою всіх скоро примусять ширнутися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота