<

Україна отримала від МВФ 1,9 мільярда доларів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:28 | 24.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
208
/ коментарів 7

23-го серпня на рахунок України в МВФ надійшло 1,9 мільярда доларів. Це – черговий транш кредиту від Міжнародного валютного фонду.

“Сьогодні 1,9 млрд СПЗ надійшли на рахунок України в МВФ. Чудовий подарунок до Дня Незалежності. Слава Україні!” – написала у фейсбуці перша заступниця голови Нацбанку Катерина Рожкова, повідомляє ТСН.

Нагадаємо, Міжнародний валютний фонд затвердив розподіл спеціальних прав запозичення (СПЗ) на суму 650 млрд доларів для підтримки світової економіки. Україна в межах цієї програми загалом отримає 2,7 млрд доларів.

Україна витратить отримані від МВФ 2,7 млрд доларів на подолання наслідків коронакризи. Про це ще 3 серпня повідомила пресслужба ОП з посиланням на слова президента України Володимира Зеленського.




коментарів: 7
  1. Україна отримала, а громадянам країни, що з того? Конкретно куди і кому підуть дані кошти (тільки без бла, бла, бла) ?

    • Україна отримує гроші, а громадани країни – борги і зовнішнє управління. Вам цього мало? Задаєте зайві запитання? Ну тоді чумадан, вакзал… чи як там ще говорять справжні “патріоти” у таких випадках…

  2. Укрaїна отримує гроші, а громадяни країни – бoрги і зoвнішнє управління. Вам цього мало? Задаєте зайві зaпитання? Ну тоді чyмадан, вaкзал… чи як там ще говорять справжні “пaтріoти” у таких випадкаx?

  3. Славік, сила таких “патріотів” в їх нахабстві, хамстві, безцеремонності, зухвалості і безмежної, фанатичної впевненності у своїй правоті. І діють такі “патріоти” тільки в зграї, де і “батька легко бити”. В одиночку вони розпливаються, як соплі по асфальту.

    • Дуже приємно побувати у компанії мудрих людей.
      Це стосується Славікового коментаря також.
      Здоров’я всім!

    • Дуже пpиємно пoбувати у кoмпанії мyдрих людей.
      Це стoсується Слaвіковoго кoментapя також.
      Здоpoв’я всім!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя