<

Українські бійці на Донбасі взяли в полон найманця РФ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:29 | 28.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3
У районі бойових дій на Донбасі українські воїни взяли в полон терориста, який воював у складі окупаційних російських військ.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу Операції об’єднаних сил на своїй сторінці у фейсбуці.

“27 грудня військовослужбовці однієї з механізованих бригад зі складу Об’єднаних сил, в ході виконання бойових завдань на лінії зіткнення, взяли в полон учасника НЗФ. Полоненим виявився 35-річний мешканець Горлівки, колишній співробітник органів МВС”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що полонений до 2016 року проходив службу в незаконних військових формуваннях, зазнав поранення та був комісований за станом здоров’я. За інформацією штабу ООС, у листопаді 2018 року знову був призваний за “мобілізацією” окупаційною владою.

“Наразі полонений та його особиста зброя передані співробітникам Служби безпеки України зі складу Об’єднаних сил. Тривають слідчі дії”, – додали українські військові.




коментарів: 3
  1. Та це легко: бурятська пика або кауказька моноброва і піднятий догори вказівний палець (аллах-бабах) – відразу видно мирного дамбаськаго шахтаря-копролченця, захисника рузкє міра від клятих жидобєндєровців

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок