<

У Житомирі чоловік двічі вистрелив у себе з револьвера, втікаючи від поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:21 | 18.04.2021 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

У Житомирі чоловік двічі вистрелив у себе, втікаючи від поліціянтів. Інцидент трапився у суботу, 17-го квітня, по обіді.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції області.

Спершу на «102» надійшло повідомлення, що чоловік хуліганить. Патрульні, обстежуючи вулиці, помітили його. На вимогу зупинитися порушник не відреагував та почав утікати.

Під час переслідування утікач дістав з кишені пістолет та двічі вистрелив у себе, поранивши долоню і обличчя. Від отриманих травм чоловік знепритомнів.

«Патрульні негайно викликали екстрену медичну допомогу, потерпілого доставили до лікувального закладу. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Слідчі вилучили пістолет. За попереднім висновком експертів, це револьвер «Флобер», – ідеться у повідомленні.

Управління патрульної поліції в Житомирській області розпочало перевірку усіх обставин цієї ситуації.




коментарів: 5
  1. От хто , хто таким невдахам ще зброю дозволяє носити?) мало того що на нього визвали наряд так ще й не зміг утекти і до того всього ще й не вийшло самоліквідуватися :¤)

    • На Флобер не потрібен дозвіл, та й самоліквідуввтися ним доволі тяжко, якщо не переробити набої.

  2. Так?)) а якщо через око в себе ним собі смальнути? Технічних х-к щоб смертельно себе поранити навіть в такий спосіб певно достатньо. Тим більше що не написано яким саме різновидом Флобера і переробленим чи ні воно при побігу в себе пуляло) Питання тільки в тому, навіщо?:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця