<

У Зеленського з’явився радник зі США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 6.11.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Керівника американської юридичної фірми “Asters” Ендрю Романа Мака призначено позаштатним радником президента України Володимира Зеленського.

Відповідний указ глави держави опублікований на сайті президента України, – передає Апостроф.

Ендрю Роман Мак, який очолює юридичну фірму “Asters” у Вашингтоні (США), спеціалізується на супроводі міжнародних угод за участю США, України і країн СНД. Зокрема, він є експертом в області M & A, корпоративного та антимонопольного права, compliance, законів FCPA і UK Bribery Act, ринків капіталу і державного регулювання.

Крім того, цей юрист має досвід координації транскордонних спорів, а також консультування українських і компаній з країн СНД з питань взаємодії з партнерами в США.

Мак має право займатися юридичною практикою в Україні, оскільки має українське свідоцтво адвоката. У 2002 році він вже працював старшим юристом в київському офісі міжнародної компанії PricewaterhouseCoopers, що пропонує професійні послуги в області консалтингу та аудиту.

Як відомо з публікацій в KyivPost, Ендрю Роман Мак – уродженець Нью-Йорку. Очолювана ним фірма об’єднує понад 100 юристів, її щорічний дохід близько $ 40 млн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок