<

У загиблого в ДТП, що трапилась на Волині, залишилося шестеро дітей. Родина шукає свідків аварії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 15.02.2017 / Новини / , /
Перегляди
38
/ Коментарі відсутні

16-го січня 2017 року близько 12:20 на автодорозі « Устилуг-Ковель-Луцьк», неподалік села Свидники Ковельського району, сталася ДТП, внаслідок якої водій автомобіля «Мерседес-Спрінтер» загинув на місці пригоди. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на 111 кілометрі 520 метрі траси за участю автопоїзда в складі сідельного тягача марки «ДАФ», напівпричепа марки «Шмідт», який рухався зі сторони Луцька, та автомобіля марки «Мерседес-Спрінтер» під керуванням Володимира Стадніка, який рухався зі сторони міста Ковель. Водій останнього транспортного засобу загинув відразу.

Інтернет-видання “БУГ” повідомляло про аварію, під час якої зіткнулися дві різногабаритні вантажівки.

Невдовзі під цією новиною з’явився коментар від “Свідка”:

“Їхав зразу за загиблим метрів з 50 ззаду і побачив як фуру, що по зустрічній, починає реф обходити зліва, потягнувши за собою і головку, і коли реф опинився на зустрічному узбіччі, то головка рівно зайняла всю зустрічну, і спрінтеру було нікуди подітися – і удар. Жах, а якби не він, то там був би я 100%,просто в голову не вкладається, якби даф був загружений,то його б не склало в ножниці”.

На жаль, рідним Володимира Стадніка не вдалося розшукати автора цих рядків. Для допомоги органам досудового розслідування у встановленні всіх обставин ДТП родина загиблого – батька шістьох дітей, просить відгукнутися її свідків.  Можливо, у когось є фото, відео з реєстратора самої ДТП, або автомобілів, які перші під’їхали до місця аварії.

“Я син загиблого….прошу відгукнутися, будь ласка, всіх небайдужих, хто володіє будь-якою інформацією з місця ДТП біля с. Свидники (відео з телефону, реєстратора, фото, очевидців) нас лишилось шестеро дітей і по версії поліції нашого тата хочуть зробити винним….будь ласка, відгукніться!!!”, – написав син загиблого у коментарях.

Інтернет-виання “БУГ” висловлює прохання до читачів: хто володіє будь-якою інформацією про ДТП чи був її очевидцем, звертайтеся за контактними телефонами: дружина загиблого Надія – 0977037079, син Станіслав – 0672525885, пошта: stas.stadnik.97@mail.ru




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя