<

У ВРУ Гузь побився з Шуфричем через зірваний плакат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 20.12.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 8

У Верховній Раді сталася бійка між народними депутатами від “Опозиційного блоку” та “Народного фронту”.

Як пише УНІАН, суперчека виникла на ґрунті перейменування УПЦ “МП” з вказанням її на приналежність до Росії.

Згодом Нестор Шуфрич підійшов до трибуни, де “Народний фронт” прикріпив плакат проти голови «Українського вибору» Віктора Медведчука, і зірвав його. До Шуфрича підбігли депутати із фракції “Народний фронт” Юрій Береза й Ігор Гузь. Розпочалася бійка. 

У сутичці брали участь депутати від обох фракцій. Вона тривала недовго, тому що решта депутатів розтягнули тих, хто бився.

Згодом депутатів розборонили колеги. А голова парламенту Андрій Парубій оголосив перерву.




коментарів: 8
  1. чого ту гниду шуфрича, ще досі в не посадили??? і чого ахмета ніхто не чіпає? це головні ублюдки країни які давно повинні сидіти на нарах.

  2. не, не дуже… треба тренуватися.. ну там на карате походити… бо з такими навиками рукопашного бою Україну не відбудуеш…

  3. Як на мене, то трибуна в Верховній Раді не білборд. Давайте, Ляшко, Порошенко, Тимошенко свої плакати почнуть вивішувати. Абсурд!

  4. P.S. Ще можна було б зрозуміти, як би на на плакаті були лозунги: “Розрахуйтесь по зарплаті з шахтарями, вчителями. Підвіщить пенсії. Покінчіть з корупцією.

  5. P.S. Можна було б зрозуміти, як би на плакаті були лозунги: “Розрахуйтеся по зарплаті з шахтарями!” “Зменшить оплату комунальних послуг!” “Покінчіть з корупцією!” Тоді б Ігоре Володимировичу, всі лайки були б за Вас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок