<

У Волинській області визначать найбільш аварійні ділянки доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 6.02.2021 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Служба автомобільних доріг на Волині оголосила торги для виявлення ділянок концентрації дорожньо-транспортних пригод і розробки заходів з їх ліквідації на автомобільних дорогах загального користування державного значення в області.

Тендерні пропозиції прийматимуться до 19-го лютого. Очікувана вартість робіт становить 253 тисячі гривень, – інофрмують Волинські Новини.

Технічне завдання включає вжиття заходів, які забезпечать покращення дорожніх умов та попередять скоєння аварійності, пов’язаної з незадовільним станом автомобільних доріг. Цим заходам мають передувати детальний аналіз аварійності та обстеження місць і ділянок автомобільних доріг з підвищеним рівнем аварійності.

Ділянки доріг із підвищеним показником аварійності визначать на основі, зокрема, даних, наданих Національною поліцією України, щодо скоєних дорожньо-транспортних пригод.

У підсумку переможець тендеру має підготувати звіт з виявлення місць концентрації ДТП та аналіз аварійності на ділянках концентрації ДТП, а також річний звіт про наявність ділянок концентрації ДТП для Укравтодору, який включатиме обстеження місць концентрації ДТП та призначення заходів з підвищення безпеки дорожнього руху, визначення інтенсивності руху на ділянках концентрації ДТП експрес-методом, акти обстеження місць тощо.

Ці послуги мають надаватися до 31 грудня 2021 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа