<

У Володимирі пройде благодійний концерт «Три празники в гості» та зимовий ярмарок

18:54 | 1.01.2024 / Новини / /
Перегляди
166
/ Коментарі відсутні

6 січня у парку «Слов’янський» відбудеться благодійний різдвяний концерт «Три празники в гості», в межах якого проходитиме й зимовий ярмарок.

Про це повідомляють на сайті міста.

О 13-й годині розпочнеться концерт колядок та щедрівок «Три празники в гості» за участю творчих колективів міста та ОТГ району.

В той час, коли зі сцени лунатимуть традиційні різдвяні мелодії, володимирчани та гості міста матимуть змогу поярмаркувати на локації «Зимовий ярмарок». Тут можна буде придбати товари локальних виробників: різні сорти сиру, молочну продукцію, ковбасні вироби, напої на всі смаки, солодощі та вироби хендмейд.

Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» привезе на ярмарок мед різних сортів, медові та гарячі напої, медову косметику і ліки на основі продуктів бджолярства. Приємно відзначити, що на ярмарок приїздять продавці, чий товар вже полюбився володимирчанам, тож кожен тут знайде щось для себе.

Протягом ярмарку працюватимуть відкриті торговельні майданчики, де можна смачно поїсти та пригоститись зігрівальними напоями.

Орієнтовно з 14-ї години гостей заходу частуватимуть щедрою кутею студентки університету третього віку на чолі з артистичною Наталією Авдєєнко.

Поряд з локацією «Бабусина кутя» буде встановлена скринька для збору коштів на підтримку захисників.

Заохочуємо вас планувати свою суботу, 6 січня, заздалегідь, щоб потрапити на «Зимовий ярмарок» і благодійний концерт колядок та щедрівок «Три празники в гості».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота