<

У відділенні Волинської лікарні, де інфікувалась і мешканка Нововолинська, підтвердили 15 захворювань на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 27.04.2020 / Новини / /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

У Волинській обласній клінічній лікарні склалася критична ситуація із поширенням коронавірусу серед пацієнтів та медпрацівників. Станом на ранок 27-го квітня повідомили про 15 захворювань серед пацієнтів та медперсоналу.

Про це йшлося 27-го квітня, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації, – передає Волиньпост.

Заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак повідомила, що наразі ситуація контрольована, хоча ще учора, 26-го квітня, була критичною.

За її словами, загалом із гематологічного відділення, що у головному корпусі лікарні на проспекті Президента Грушевського, у корпус, що в Боголюбах, перевели 35 хворих.

З цієї кількості троє – у реанімації, двоє – на апараті штучної вентиляції легень.

Щербак додала, що серед цих 35-ти людей у 15-ти офіційно вже підтвердили коронавірус.

«Відділення гематології і було повністю переведене у Боголюби, із суботи тривають дезінфекційні заходи, ситуація контрольована», – сказала Щербак.

Нагадаємо, у Луцьку померла пацієнтка відділення гематології Волинської обласної клінічної лікарні, яка протягом останніх трьох тижнів знаходилась у медзакладі з діагнозом гострий лейкоз.

А в Нововолисньку очікують на нове вогнище захворювання, через пацієнтку гематологічного відділення, яка на Великодні свята, приїжджала додому з лікарні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок