<

У Варшаві таксист популярного сервісу зґвалтував українку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:27 | 19.02.2023 / Новини / /
Перегляди
1653
/ коментарі 3

У Польщі українка заявила, що її зґвалтував водій популярного сервісу таксі, коли вона поверталася з вечірки.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на tvn24.pl, у той вечір українка була на вечірці у подруги, а згодом викликала таксі з центра Варшави додому. За версією дівчини, під час поїздки водій таксі утримував її проти волі в автомобілі та примусив до статевого акту. Вибравшись з автівки, постраждала звернулася у поліцію та заявила про зґвалтування.

Поліція негайно почала розслідування. Згодом водія затримали за звинуваченням в насильстві та зґвалтуванні. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на три місяці.

Польські ЗМІ з’ясували, що дівчина викликала таксі у застосунку сервісу Bolt. За кермом нібито був іноземець – громадянин Туркменістану.

У компанії також прокоментували інцидент і запевнили, що затриманий пройшов посилену перевірку та надав довідку про несудимість перед наймом на роботу. Він також не перебував у міжнародному розшуку.

 “На жаль, навіть такий жорсткий контроль не завжди може бути гарантією поведінки людини у майбутньому. Безпека є пріоритетом для Bolt, але такі інциденти все ще трапляються у сфері таксі, і тому ми виступаємо за посилення регламенту та вимог до перевірки для кожного водія”, – сказала представниця компанії Мартина Курковська.




коментарів: 3
  1. Туркменський виблюдок. В польському таксопарку таким не місце, навіщо тих чорних на таку роботу в євросоюзі беруть?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя