<

У Турійському районі збили велосипедиста, водій втік: шукають свідків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 27.10.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

26-го жовтня близько 19 години на автодорозі поблизу села Городилець Турійського району внаслідок автопригоди постраждав велосипедист. Поліція розшукує винуватця ДТП.

Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом збив велосипедиста, 51-річного жителя району, – повідомляє поліція Волині.

Водій з місця пригоди зник. Постраждалого госпіталізували у відділення реанімації

За цим фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Поліція проводить заходи на встановлення транспортного засобу та особи водія причетного до вчинення ДТП.

Якщо вам відома будь-яка інформація з цього приводу, прохання повідомити поліцію за телефоном 0685147424 або 102. 

Фото на головній – ілюстративне




один коментар
  1. Водій не правий звичайно! Але таких велосипедистів привидів потрібно взагалі саджати за грати! Ви подивіться на цей велосипед там жодного катафота! І я глибоко сумніваюси що він був у світловідбиваючому жилеті! І доки у нас в країні буде винен завжди шофер звісно утікатимуть з місця події! Об 19.00 уже повна темнота і розгледіти в ній чорного велосипедиста ще коли їде зустрічний транспорт практично неможливо! Чому люди думають що вони безсмертні? Поліція повинна штрафувати таких велосипедистів з конфіскацією токо злому.і пішоходів теж які розгулюють по дорогах в темну пору доби без світловідбивного желету!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця