<

У трьох областях росії заявили про атаку дронів

11:49 | 7.09.2023 / Новини / , /
Перегляди
95
/ Коментарі відсутні

У трьох областях росії заявили про атаку безпілотників. Вночі та вранці 7-го вересня БПЛА намагалися атакувати об’єкти на території Московської, Ростовської та Брянської областей.

Про повідомляють телеграм-канали, передає Кореспондент.

Так, о 3:42 засобами російської ППО був збитий безпілотник у підмосковному Раменському. Внаслідок падіння уламків вибило вікна у житловій багатоповерхівці. Ніхто з людей не постраждав. Аеропорти Москви вводили часткові обмеження на польоти, наразі вони працюють штатно.

Зазначається, що близько третьої ночі дві БПЛА були знищені в Ростові-на-Дону: один впав у західній частині міста, другий – у центрі, після чого почалася пожежа і прогримів потужний вибух. Пошкодження отримали кілька будинків та автомобілів, постраждала одна людина.

Внаслідок ще однієї атаки дрона у сусідньому Батайську пошкодження отримав двоповерховий гостьовий будинок. Ніхто не постраждав.

Крім цього, БПЛА вночі та вранці тричі намагалися атакувати Брянську область. Усі безпілотники було збиті, внаслідок падіння одного з них у районі залізничного вокзалу в Брянську посікло осколками кілька автомобілів, пошкоджено будівлі вокзалу. Люди не постраждали.

Російська влада вже традиційно звинувачує в атаці Україну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя