<

«У терориста могла бути інша зброя»: Геращенко пояснив, чому штурм почали після того, як Кривош здався

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:08 | 22.07.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарів 7

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко пояснив, чому силовики під’їхали на БТР до автобуса вже після затримання терориста Максима Кривоша.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко пояснив, чому силовики під’їхали на БТР до автобуса вже після затримання терориста Максима Кривоша. Про це він розповів в ефірі “Сніданку з 1+1”, відповідаючи на запитання ведучого про деякі деталі затримання Кривоша, – пише УНІАН.

“Методика проведення спецоперацій, вона має свої особливості. Зокрема, не було відомо, чи не зібралася ця людина підірвати гранату”, – зазначив Геращенко.

За словами заступника глави МВС, під одягом у терориста могла бути інша зброя, яку “не видно диванним експертам на відстані”. Тому було створено ситуацію із шумовими ефектами, щоб психологічно придушити волю злочинця.

Тим часом у мережі виклали ще одне відео на якому видно деталі затримання Максима Кривоша.

Нагадаємо, 21-го липня вранці на Театральній площі в центрі Луцька чоловік захопив рейсовий автобус приміського сполучення «Берестечко — Краснилівка» з близько 20 пасажирами. Він повідомив, що автобус замінований та у нього при собі є автоматична зброя та велика кількість вибухівки.

Станом на 22:10 21-го липня всі заручники з автобуса, захопленого вранці в центрі Луцька, були звільнені. Терорист Максим Кривош затриманий.




коментарів: 7
  1. Ця ситуація показала які в нас правоохоронці, зробили цирк після того як терорист сам здався, а якби не здався то мабуть і досі там сидів в автобусі

    • Чим ви знову не задоволені нитіки? Результатом операції коли правоохоронцям вдалось знайти контакт з неадекватом і завершити цей інцидент без жертв і поранених?
      Я не знаю хто керував цією операцією, але на мою думку вона проведена блискуче, честь і хвала цьому командиру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа