<

У теробороні Волині служить кулеметник з позивним «Кабан»

19:03 | 9.11.2023 / Новини / /
Перегляди
1285
/ коментарі 2

Пан Володимир на псевдо «Кабан» – кулеметник роти вогневої підтримки Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони. Природа наділила чоловіка просто богатирськими параметрами: зріст 196-198 см, вага – 120-125 кг. Тож у юності Володимир активно займався важкою атлетикою.

Історію військовослужбовця розповідають на фейсбук-сторінці 100-ї бригади тероборони Волині.

2017-го корінний ковельчанин підписав трирічний контракт зі Збройними Силами України. Служив у 39 зенітно-ракетному полку, брав участь в АТО/ООС.

Повернувшися до цивільного життя чоловік працював у сфері торгівлі, та дізнавшись про широкомасштабне вторгнення – добровольцем поспішив до військкомату.

Вже впродовж понад семи місяців Володимир та його бойові побратими дають прочухана ворогу за понад тисячу кілометрів від рідного Ковеля і рідної Волині:

“У мене не було позиції захищати тільки Волинь. Вступаючи на військову службу ми присягали обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість. Був наказ – без вагань вирушили на Схід. Перемога буде за нами – і це без варіантів! Вони, звісно, ще трохи порипаються – але врешті-решт таки будуть змушені підняти свої нікчемні лапки догори!” – каже “Кабан”.




коментарів: 2
  1. Та пан Володимир не просто Кабан, а цілий Хряк. Це ж йому в дружини когось типу Руслани Писанки треба, а де таких взяти…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа