<

У Силах оборони спростували прорив росіян у Роботине

11:13 | 10.04.2024 / Новини / /
Перегляди
56
/ Коментарі відсутні

Депутат Запорізької обласної ради Сергій Лишенко заявив, що росіянам нібито вдалося прорватися в Роботине й фактично там закріпитися. Проте в Силах оборони запевнили, що Україна повністю контролює цей населений пункт.

Про це йдеться в повідомленні Сил оборони півдня України.

Увечері 9-го квітня депутат Запорізької облради в етері телеканалу «Еспресо» розповів, буцімто окупантам вдалося зайти в Роботине і тепер у населеному пункті нібито тривають бої. Цю інформацію підхопили деякі інші медіа та телеграм-канали.

Проте Сили оборони спростовують цю інформацію, наголошуючи: Роботине утримують українські військові, хоча в село справді регулярно заходять диверсійно-розвідувальні групи противника, які намагаються закріпитися, проте успіху вони не мають.

У Силах оборони зазначили, що населений пункт захищають бійці 65 окремої механізованої бригади та суміжних підрозділів. 

Українські військові відбивають атаки росіян ще на підступах до Роботиного, а розрізнені групи окупантів бійці знищують ударними дронами й мінометними розрахунками.

Сили оборони закликали громадян не створювати «зайвого хайпу» і не спиратися на «псевдоекспертні думки тих, хто не має прямого стосунку до реальної бойової роботи» та не володіє оперативною обстановкою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок