<

У селах Литовезької та Устилузької громад відремонтують дороги

09:40 | 26.06.2023 / Новини / /
Перегляди
604
/ Коментарі відсутні

Ремонти доріг цього року запланували провести в селах Зоря, Мовники та Рогожани Володимирського району. Там зроблять вулиці Вишнева, Лопатіна та Шевченка відповідно.

Торги на сайті держзакупівель оголосили Устилузька міська та Литовезька сільська ради, Пишуть волинські новини.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Вишнева в Зорі становить 1,4 мільйона гривень, вулиці Лопатіна в Мовниках – 1,6 мільйона гривень і вулиці Шевченка в Рогожанах – 1,6 мільйона гривень.

Роботи на вулиці Вишнева в селі Зоря включатимуть розробку ґрунту, розрівнювання насипу, ущільнення земляного полотна, планування площ механізованим способом, улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю з застосуванням автогрейдерів, улаштування одношарових покриттів із щебеню та планування узбіч.

На вулиці Лопатіна в Мовниках зроблять наступне: холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, ліквідація вибоїн асфальтобетонного покриття без розламування старого покриття, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи з щебенево-піщаної суміші, улаштування верхнього шapy покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей, планування площ.

Натомість ремонт на вулиці Шевченка в Рогожанах передбачає холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування вирівнювальних шарів основи з щебенево-піщаної суміші та улаштування покриттів із гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей.

Ремонти в селах Зоря, Мовники та Рогожани Володимирського району мають завершити до кінця поточного року.

Гарантійний термін на виконані роботи в Зорі та Рогожанах становитиме чотири роки, а в Мовниках – три роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер