<

У росії знову заявили про дронову атаку на Москву і Курську область

13:15 | 1.09.2023 / Новини / , /
Перегляди
129
/ Коментарі відсутні

Мер Москви Сергій Собянін повідомив про безпілотник, який збила російська ППО на підльоті до Москви. Губернатор Курської Роман Старовойт області заявив про дронову атаку на Курчатов.

Про це інформує Суспільне.

“Сьогодні силами ППО у Воскресенському районі знищено безпілотник, який летів у напрямку до Москви. Попередньо постраждалих та руйнувань немає. Екстрені служби працюють на місці події”, — повідомив Собянін.

У Міноборони рф заявили про збиття безпілотника літакового типу у Люберецькому районі Московської області.

За інформацією російських ЗМІ, у московських аеропортах скасовують та переносять рейси. Загалом в московських аеропортах “Внуково”, “Домодєдово” та “Шереметьєво” затримано щонайменше 61 авіарейс та скасовано 23 скасовано.

Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що два українські безпілотники атакували Курчатов, пошкоджено адміністративну будівлю та житловий будинок.

28-го серпня у рф заявили, що вночі 28-го серпня російська ППО збила три безпілотники: два — над Брянською областю та ще один неподалік від Москви.

31-го серпня у росії заявили про збиття безпілотника літакового типу у Московській області. Мер Москви заявив, що ціллю дрона була столиця рф.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя