<

У Рівненській області потрійна ДТП: двоє постраждалих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:47 | 2.01.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

1-го січня, поблизу села Малушка Березнівського району водій «Renault Kangoo», не впорався з керуванням і зіткнувся із зустрічним автомобілем «Mercedes-Benz Actros» з напівпричепом – цистерною.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

За кермом “Renault Kangoo” перебував 21-річний житель Сарненського району. “Mercedes-Benz Actros” керував 54-річний іванофранківець.

Від удару вантажівка перекинулася і перекрила проїзну частину, а легковик відкинуло на узбіччя.

У цей час у напрямку Рівного рухався на автомобілі “ВАЗ 2109” 41-річний сарненчанин, який не помітив на проїзній частині тягач і зіткнувся із ним. 

Унаслідок ДТП водія “Renault Kangoo” затисло у салоні, його деблокували рятувальники. Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення Сарненської районної лікарні із політравмою.

За допомогою до медиків звернувся і кермувальник ВАЗівки, де у нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом ноги. 

Цистерна вантажівки була частково наповнена газом для заправки автомобілів — на щастя, витоку не сталося. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. В усіх трьох водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа