<

У Польщі зіткнулися вантажівка та поїзд на залізничному переїзді: сім людей ушпиталили

18:19 | 11.08.2023 / Новини / , /
Перегляди
340
/ коментарі 2

Семеро людей госпіталізовані внаслідок аварії на залізничному переїзді у Польщі в Плонському повіті. Потяг зіткнувся з вантажівкою, за попередніми даними, водій автомобіля порушив правила руху.

Про це пише польське видання Płońsk w Sieci, пише Суспільне.

Аварія трапилася у п’ятницю, 11-го серпня, близько 9.00 у селищі Далянувек Мазовецького воєводства. Для евакуації поранених залучили гелікоптер.

“Усього внаслідок інциденту постраждало 7 осіб, з них одну людину гелікоптером доправили до лікарні у Плоцьку, одну – до Нового Двору Мазовецького та п’ятьох госпіталізували в Плонську. Що це за травми, наразі невідомо. На місці працюють працівники поліції. За попередніми даними, винен водій вантажівки, але повторюю – заходи тривають”, — повідомив інспектор Ґжегож Осінський.

Машиніст потяга травмований, йому надають медичну допомогу, водій вантажівки серйозних травм не отримав.

Зазначається, загалом у поїзді та вантажівці перебували 22 людини. Для тих, кому не потрібна невідкладна медична допомога, направили автобус, який забрав їх з місця аварії. Дорогу в районі аварії перекрили на кілька годин. Рятувальники працюють, щоб звільнити залізничні рейки.




коментарів: 2
  1. Це ше дуже крупно всім повезло – судячи по фото до паливного баку лишилися десятки сантиметрів.. А взагалі, то така в Польщі нелегка доля водіїв вантажівок – їх женуть, а вони спішать.. Точно, як “попред Батька в пекло”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок