<

У Польщі не знайшли елементів російської ракети, яка залетіла на територію країни

23:21 | 31.12.2023 / Новини / , /
Перегляди
121
/ Коментарі відсутні

У Люблінському воєводстві майже 500 бійців територіальної оборони долучилися до наземного пошуку можливих елементів ракети, яка 29-го грудня влетіла на територію Польщі. Слідів російської зброї не знайшли.

Про це повідомило Оперативне командування Польщі, пише Громадське.

Військові не виявили елементів зброї, яка б могла загрожувати безпеці місцевих жителів.

Пошуки вирішили провести, щоб упевнитися, що жоден компонент ракети не залишився на території країни. Польову перевірку вже завершено, подальших — Оперативне командування проводити не планує.

Під час російського масованого ракетного обстрілу по території України зранку 29 грудня Польща зафіксувала, що в її повітряний простір зайшов невпізнаний об’єкт, повідомило Оперативне командування Польщі.

Польське видання RMF24 повідомило, що об’єкт рухався з великою швидкістю. Його бачили жителі села Долобичів на Люблінщині. У цьому районі навколо Пшеводува рік тому вибухнула ракета, яка прилетіла з-за кордону.

Президент Польщі Анджей Дуда скликав термінову нараду в Бюро національної безпеки з головою Міністерства національної оборони, начальником Генштабу та оперативним командувачем Збройних сил Польщі для обговорення ситуації щодо невпізнаного об’єкта.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя