<

У Почаївській лаврі від коронавірусу помер монах – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 20.04.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарів 14

У Почаївській лаврі на Тернопільщині 19-го квітня помер монах, який, за неофіційною інформацією, був заражений COVID-19.

Про це повідомляє Тернопільська газета.

Монах помер на 77-му році життя. Отця Аверкія характеризують як чудову, добру та скромну людину, яка не брала участь у суперечках та мала величезний авторитет серед братії.

Останнім часом монах не з’являвся на людях. За інформацією джерел видання, в отця Аверкія був коронавірус, проте наразі офіційного підтвердження цієї інформації немає.




коментарів: 14
  1. Офіційної інфи немає,але ми всерівно напишем статтю,головне щоб срач в коментах був.

  2. Офіційної інфи може і взагалі не бути, за пашу мерседеса і тих що з ним захворіли теж офіційно ніхто не повідомляв, УПЦ тримає в секреті свої злочини. Кажуть все добре, ходіть на служби, цілуйте ікони, причащайтесь з однієї ложки, ігноруйте карантин, хоча самі вже позаражувались і людей заражають, це хіба не злочин? А в Росії навпаки, та ж московська церква припинила служби і закликає вірян дотримуватись карантину.

  3. Всіх хто не вірить в пандемію, прошу іти працювати в реанімію чи інфекцію, вам же не страшно.

  4. де докази що саме від коронавірусу, навіщо розповсюджувати неофіційні припущення??)

  5. Та Тернопільська газета постійно фейкі розповсюджує,то паломники з Молдови захворіли,то випускник помер від вірусу,а зараз знову…

    • До твого відома Почаїв з 21 числа закривають на в’їзд та виїзд. Бояться щоб монахи заразу по всьому регіону не рознесли. Можеш перевірити на сайті почаївської міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа