<

У МВС просять не вважати ідею заборонити виїзд чоловіків після війни позицією міністерства

08:13 | 7.08.2023 / Новини / /
Перегляди
271
/ 1 коментар

У МВС закликали не вважати позицією міністерства заяву колишнього радника глави МВС Вадима Денисенка про те, що після завершення війни необхідно заборонити виїзд чоловіків за кордон ще принаймні на три роки.

Виконавчий директор Українського інституту майбутнього, колишній нардеп і колишній радник глави МВС Вадим Денисенко опублікував пост, у якому запропонував продовжити заборону на виїзд чоловіків призовного віку за кордон ще щонайменше на 3 роки після завершення війни за деякими винятками. Про це пише Українська Правда посилаючись на МВС та Денисенко.

Після цього пресслужба МВС наголосила, що висловлювання Денисенка – це його особиста думка, і попросила не вважати цю думку позицією міністерства внутрішніх справ.

“На численні запити журналістів повідомляю офіційно: Вадим Денисенко не є радником міністра внутрішніх справ”, — зазначила речниця МВС України Марʼяна Рева.

Сам Денисенко пізніше додав, що перестав бути радником міністра внутрішніх справ у січні 2023 року і що все написане є його особистою точкою зору.




один коментар
  1. Ось цьому мусору і забонити виїзд ,і де тільки такого сміття назбирають в органи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа