<

У Львівській області померла ціла сім’я, яка хворіла на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:20 | 7.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
918
/ 1 коментар

Сім’я зі Соснівки Львівської області захворіла на Covid-19 у грудні. Усі згодом потрапили до лікарні, однак врятувати життя соснівчанам не вдалось.

На католицьке Різдво, 25-го грудня, померла 78-річна жінка, яка працювала медичною сестрою в Соснівській лікарні. Повідомляє Нео Радіо Червоноград.

На Новий рік, 1-го січня, не стало 80-річного голови сімейства, а 3-го січня померла їхня 46-річна донька.

Як прокоментував директор КНП «Сокальська центральна лікарня» Роман Швед, люди деякий час лікувались самостійно удома.

“Великий процент поступлення до нашої лікарні здійснюється із запізненням. І прийняті заходи в лікарні вже неефективні, бо процес пішов надто далеко, і повернути назад дуже важко. Практично усі такі пацієнти, як правило, потрапляють у реанімацію, а далі на апарат штучної вентиляції легень і вивести з такого стану дуже важко”, – зазначив Швед.




один коментар
  1. Запит до керівництва Головного УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, щодо порушення кримінальної справи по ст. 367 Службова недбалістьта 140 КК України, щодо смерті вказаної сем’ї. тобто Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником
    1. Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого, –

    карається позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п’яти років або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя