<

У Луцьку затримали злодія з Одещини, який обкрадав квартири

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 25.12.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Вранці 23-го грудня у Луцьку в одному із будинків по вулиці Іващенка громадянин затримав зловмисника, який намагався відчинити двері квартири та проникнути всередину.

На місце події прибув наряд патрульних. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіка предмет схожий на «відмичку», ліхтарики та записник, – інформує пресслужба поліції Волині.

Особу чоловіка встановили, це – раніше судимий 37-річний житель Одещини. Поліцейські провели низку слідчо-оперативних заходів та з’ясували, що зловмисник напередодні у Луцьку, в одній із багатоповерхівок, скоїв дві квартирні крадіжки. 

Чоловік раніше викрадав ювелірні вироби та гроші. Всього завдав потерпілим збитків на майже 100 тисяч гривень. Йому оголосили про підозру у скоєних злочинах за ч.3 ст. 185 (крадіжка поєднана із проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Крадія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до шести років. Поліцейські також перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів. Триває слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок