<

У Луцьку затримали двох чоловіків, які вживали наркотики: один з них чинив домашнє насильство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:24 | 29.01.2021 / Новини / , , /
Перегляди
68
/ Коментарі відсутні

28-го січня близько 19:15 у Луцьку гвардійці затримали двох чоловіків з наркотичними речовинами. Один з них здійснював домашнє насилля.

Під час несення служби з охорони громадського порядку у місті наряд автопатруля отримав повідомлення про домашнє насилля, – повідомляє пресслужба Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Прибувши на виклик у квартиру по проспекту Відродження, військовослужбовці побачили жінку та дитину з явними ознаками побиття. Заявниця розповіла, що 36-річний чоловік не віддавав їй дитину і бив обох. Також вона зазначила, що у чоловіка ймовірно є наркотичні речовини і вказала на їх місцезнаходження.

Військовий наряд виявив у квартирі на столі пристрій для вживання наркотиків та два згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу та співробітників сектору протидії домашньому насильству Луцького районного управління поліції.

Дитину повернули матері, а наркотичні речовини вилучили та направили на дослідження.

Цього ж дня наряд іншого автопатруля на вулиці Привокзальній під час поверхневого огляду виявив та вилучив у громадянина 1971 року народження шприц з прозорою речовиною, схожою на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок