<

У Луцьку шукають пенсіонера-моржа, який пірнув у річку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 31.01.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Луцьку 31 січняв річці Стир рятувальники шукають пенсіонера, який пірнув та не зміг випливти. Чоловіку було 75 років, він займався моржуванням.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

За їхніми словами, чоловік старшого віку ( приблизно 72-76 років) вирішив скупатись у річці, пірнув, та не зміг випливти.

На центральному пляжі тривають пошукові роботи. Працює двоє водолазів та медики.

Пенсіонер вирішив скупатись у річці, пірнув, але вже не виплив. Зі слів очевидців, чоловік займався моржуванням та неодноразово плавав в цих місцях.

Згодом стало відомо, що ім’я чоловіка Володимир Ф., йому 80 років, на місце події прибула його родичка, пані Віра.

З її слів, пенсіонер був досвідченим моржем, щодня пірнав і під водою міг пливти декілька метрів, проте мав поганий зір. Його дружина не схвалювала цього заняття, її про смерть чоловіка поки що не оповістили.

Станом на 16:07 повідомили сина загиблого, водолази змінили локації пошуку, адже тіло могло віднести течією. Рятувальники готуються спиляти дерево, яке заважає пошуку.

Зі слів начальника групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону у Волинській області Івана Шевчука, о 14:10 надійшло повідомлення на водолазно-рятувальне відділення міста Луцька про те, що на Центральному пляжі парку імені Лесі Українки втопився чоловік.

«Очевидці інциденту кажуть, що літній чоловік пірнув і не випірнув. Пошукові роботи ведуть 5 чоловік із нашого відділення, із них два вололази. Обстежили ділянку площею більше 600 квадратних метрів. Складність пошуків полягає у тому, що на місці, де трапилась трагедія, дуже швидка течія. До того ж кригою охоплена вся частина водойми – від одного берега до іншого. Тому нам приходиться бити лунки і поступово занурюватися в різних місцях», – каже рятувальник.

Він зазначив, що наразі невідомо, чи довго іще будуть вести пошукові роботи, але запевняє, що тіло лучанина шукатимуть, поки не знайдуть.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа