<

У Луцьку побили та пограбували хлопця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 3.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
f38cf322721f5983c91113dd3348d976_XL

Під час несення служби з охорони громадського порядку на вулицях обласного центру близько другої години ночі до патрульного наряду звернувся чоловік і повідомив про бійку.

Правоохоронці у складі дільничного інспектора міліції та міліціонера ізолятора тимчасового тримання луцького міського відділу відразу вирішили на місце пригоди, – повідомляє прес-служба міліції.

Прибувши за вказаною адресою, міліціонери помітили, що троє молодиків б’ють хлопця. Міліціонери відразу кинулися затримувати зловмисників.

З’ясувалося, що молодики добряче побили та забрали у 25-річного лучанина гроші, мобільний телефон та золоту каблучку. Загалом зловмисники завдали потерпілому матеріальних збитків на майже три тисячі гривень.

“Двох лучан, 1984 та 1989 року народження, затримали відразу на гарячому, а їхньому спільнику вдалося втекти. Особу третього зловмисника вже встановлено, проводяться заходи щодо його затримання.  Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за часиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. До слова, обидва хлопці раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Триває досудове розслідування”, – повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа