<

У Луцьку патрульні зупинили переповнену маршрутку: пасажири збунтували, двох затримали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:15 | 7.04.2021 / Новини / /
Перегляди
45
/ коментарів 12

6-го квітня у Луцьку патрульні зупинили пасажирський автобус “Луцьк-Личани”, який перевозив більше пасажирів, ніж було місць для сидіння.

Це сталося близько 19:00, – повідомили ІА “Конкурент” в патрульній поліції Волині. 

Водій пояснив патрульним, що він неодноразово просив пасажирів залишити автобус, однак вони ігнорували усі вимоги карантинних норм. Окрім цього, керманич не пред’явив поліцейським свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Водночас двоє пасажирів лаялися, чим вчиняли дрібне хуліганство. Далі вони вийшли з транспортного засобу та почали шарпати поліцейських за формений одяг, перешкоджати їхній роботі, при цьому продовжували нецензурно висловлюватися. На неодноразові законні вимоги припинити правопорушення, особи ніяк не реагували.

41-річну жінку та 41-річного чоловіка патрульні затримали та доставили до Луцького районного управління поліції для складання адміністративних матеріалів, відповідно до вчинення правопорушень.

На водія маршрутного транспортного засобу склали протокол за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не прид’явила для перевірки реєстраційний документ) КУпАП.

На жінку склали протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського) КУпАП та протокол затримання.

На чоловіка протоколи за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей), ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського) КУпАП та протокол затримання.

Жінка, яку затримали, запевнила, що оскаржуватиме протоколи.




коментарів: 12
  1. Дурдом, це не поліція, це якісь “гопнікі”!Стидоба,понаєзжали з сел забитих, з полісся получили погони, і безпридєлом займаються!

    • Сором за наше суспільство яке поводить себе як стадо худоби! Законні вимоги поліцейського і крапка, а не обзивати і шарпати! Таких потрібно мордою в підлогу і на 15 суток!

  2. Молодці поліцейські. А бидлоті,яка сльозно жаліється на поліцію, пора вже зрозуміти: виконуй законні вимоги працівників поліції, а потім, якщо вважаєш їх дії неправомірними– подавай заяву в судові інстанції. Ми ж по-європейському хочемо жити? Хай би в Європі чи США хтось отак шарпанув поліцеського чи роззявив на нього свою пасть…?!!! Так що Маринко,”таким місце в тюрмі”. Правильна самокритика.

  3. По-друге,в наших селах живуть такі самі люди і наше Полісся таке саме і зовсім не забите і села не забиті. А якщо “Дмитро” вважає, що людина міська чимось вище і розумніше сільської–то Дмитро дуже помиляється. Гопніків і всякого іншого дауно-бидла в містах набагато більше,чим в селах.

  4. Добре що поліцейські працюють, хоть якось стає схоже на Європу.
    Звичайно, не сильно розумію про 5 екіпажів, але як факт що дивляться – це добре.

  5. Коли поліція провокує це точно погано. 5 екіпажів на такі дії це теж погано. Адекватних людей в органах поліції 3 відсотка. Реформа вдалася. Були спочатку там люди які дійсно хотіли змін, а потім одного разу перед новим роком звільнилось половина.

  6. Поліція на рівні,вже всюди порядки,тільки в маршрутках залишився карантинний безпрідєл))
    Тільки і можуть,простих людей заганяти…озерніться!!! Позор ,а не поліція

  7. А Потап,ще той європейський космонавт)),як в Європі,то маршруток там не має,і поліцейські такою фігньою не займаються,а бідним людям якось додому треба добиратися…
    Дороги в дирах,корупція в усіх державних ланках,а вони маршручіка з людьми долбуть рівень))

  8. А ці люди їхали з роботи чи з нічного клубу в пізній час? Чи може наша шановна влада забезпечила всіх додатковими маршрутами, щоб лише сидячі місця були і всі їхали, і заплатила перевізникам за втрати, і людям?! Можуть лише душити!!!! А кожен виживає як може: і людина, яка допізна працює в місті, а далі їде додому в своє село, і водій, який і людину підвезе, щоб не стояла довго і собі гривню підійме. Не гнівіть людей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок