<

У Луцьку автомобіль патрульних врізався в електроопору, є постраждалі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:50 | 6.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарів 6

Вранці 6-го липня, близько 05:30, на вулиці Володимирській у Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового авто патрульної поліції.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

За попередньою інформацією, поліцейський, керуючи автомобілем Mitsubishi Outlender при обставинах, які з’ясовуються, здійснив наїзд на електроопору, унаслідок ДТП водій транспортного засобу та пасажир отримали тілесні ушкодження, їх шпиталізували до лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група.




коментарів: 6
  1. Ооо нашо той сміх курам?
    Mitsubishi там різні)
    Є путні ЛУази Хай обезбашені сурові наші паліцаї на них гоняця
    Дешевше буде

  2. Треба написати петицію до зЄлі, що за кожну розбиту мусарами машину, вони за свій рахунок їх ремонтували, а ще краще купували нові, а то сука літають, що в день, що в ночі, як будь-то їм в анус торпеду вставили. А відповідальності у них ніякої, скрізь брат, сват, друг, які один одного покривають!!!

  3. Люди схаменіться і майте Бога в серці! У всіх структарах є добрі і погані, і депутати є нормальні і дурачки, і лікарі є хороші і не дуже, і вчителі є придурошні і нормальні, і проводка горить яку кладуть найкращі нлектрики!!! Чого ви вципились всі до теї поліції!!??? Ніхто ж не знає чия то дитина їхала! Думайте про себе, що ви зробили для суспільства і для своєї країни!!! І ніхто не знає за чиї гроші ті поліцейські заправляють машини і ремонтують, за чиї гроші форму купують!!! Ніхто з вас таких класних коменнтаторів нічого хорошого не зробив, а сидіти обговорювати чужу біду всі тільки раді! А як би ви не дай Боже розбились! Не йдеться мова про авто службове чи цивільне, і не йдеться мова про поліцейського чи цивільного, а йдеться мова про людське життя! Це чиїсь батько, чи син, чи чоловік….
    ніхто ж не знає куди їде поліцейська машина, ніхто не знає що переживає поліцейський коли заступає на службу зі зброєю в руках, ніхто не знає чи спав поліцейський чи не спав, і нікого це не цікавить! Лиш би поговорити…., таке ДтП могло статись з кожним, і не залежно хто ти і яка в тебе посада, це людський чинник!
    Йдіть служити на благо країни, вакансій багато, лиш би було кому! Коментатори чужого горя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя