<

На Волині на вихідних спіймали сімох водіїв у стані алкогольного сп’яніння

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 24.08.2021 / Новини / /
Перегляди
475
/ коментарі 4

Протягом вихідних 21-22-го серпня патрульні виявили сімох керманичів з ознаками сп’яніння: двоє з яких намагалися уникнути відповідальності та втекти з місця події.

Перший випадок з водієм-втікачем трапився в ніч на 22-ге серпня, повідомляє поліція Волині у фейсбуці.

Небайдужий громадянин повідомив, що на проспекті Відродження у Луцьку, рухався водій Volkswagen Passat CC у стані сильного алкогольного сп’яніння.

“Інспектори виявили транспортний засіб та подали сигнал про зупинку, однак керманич без увімкненого ближнього світла фар в темну пору доби продовжив рух. Під час нетривалого переслідування, чоловік не впорався з керування та здійснив наїзд на металевий гараж, після чого вийшов з автівки та знову намагався втекти з місця події. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу з використанням спеціального технічного засобу чи у лікаря закладу охорони здоров’я він відмовився в присутності двох свідків”, – йдеться в повідомленні поліції.

Другий випадок трапився в ніч на 23-тє серпня. Під час патрулювання на вулиці Чорновола у Луцьку, правоохоронці виявили автомобіль Mercedes-Benz Е 220, водій якого перед зміною напрямку руху не подав сигнал світловим покажчиком повороту, чим порушив ПДР.

Поліцейські подали сигнал про зупинку. Керманич зупинив своє авто, різко вийшов з нього та почав втікати. Однак, втікача все-таки затримали. У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Як зазначається, на усіх правопорушників патрульні склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили від керування.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота