<

У Луцькому районі викрили масштабний наркобізнес

11:03 | 13.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
416
/ Коментарі відсутні

У Луцькому районі в автомобілі БМВ знайшли понад 8 кілограмів психотропної речовини «Альфа PVP», канабіс, грошові кошти, банківські картки, мобільні телефони. 43-річний організатор наркобізнесу намагався заховати заборонені речовини навіть під капотом автомобіля.

Поліцейські провели обшуки в будинках та нежитлових приміщеннях затриманого фігуранта, мешканця Ковеля, та його 44-річного спільника з Ковельського району. Про це повідомили у поліції Волині.

Під час обшуків знайдено та вилучено психотропні речовини, канабіс, гроші, банківські картки, мобільні телефони, електронні ваги, зіп-пакети та інші речові докази, які свідчать про причетність до незаконного наркобізнесу.

Наркотичні речовини вилучені і направлені на експертизу, їх загальна вартість за цінами «чорного ринку» – понад 5 мільйонів гривень.

Поліцейські зібрали достатню кількість доказів, аби довести, що зловмисники забезпечували функціонування одного з телеграм-каналів, який діяв на всю країну і де вони розміщували інформацію про залишення так званих «закладок» великих об’ємів.

Обидва ділки затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм оголошуватимуть про підозри та обиратимуть запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

За скоєне затриманим загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок