<

У Луцькому районі 14-річний хлопець скоїв самогубство

09:35 | 6.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
1689
/ 1 коментар

У селі Звірів Підгайцівської громади підліток покінчив життя самогубством. Трагедія трапилася ближче вечора 4-го жовтня. Хлопцю було 14 років. 

Сусіди кажуть, що підліток звів рахунки з життям у новому будинку, який звели поруч із старим, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс», пишуть ВСН.

Сім’я, у якій жив і виховувався хлопчина, багатодітна. Вона стояла на обліку. 

Що могло спонукати дитину до самогубства, односельчани стверджувати не беруться, лише зазначають, що дитина останнім часом не ходила до школи.

Інформацію про те, що підліток останнім часом не відвідував школу, підтвердили у самому навчальному закладі. Хлопчина відвідував Романівський ліцей. Раніше він ходив до школи у селі Звірів. Цього ж року з 1-го вересня через реорганізацію Звірівської гімназії, хлопчик, як і решта учнів, почав ходити до Романівського ліцею. Тут кажуть, що дитина дійсно пропускала навчання. До школи хлопчик не ходив близько місяця.

«Батьки називали різні причини – то немає одягу, то особисті такі причини, які не хочу на загал озвучувати, тому що слідство триває», – розповіла директорка Романівського ліцею Підгайцівської сільської ради Галина Філончук.

Також директорка зазначила, що 4-го жовтня вона, її заступник, класний керівник і психолог їздили додому до підлітка, аби з ним поспілкуватися.

З її слів, підліток пообіцяв з понеділка пройти до школи. На жаль, уже ввечері школа отримала звістку про те, що дитина покінчила з життям самогубством.

У поліції трагедію не коментують. Там підтвердили факт самогубства і зазначили, що триває слідство.

До слова менші братик і сестричка підлітка відвідують школу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя