<

У Локачах «виникла пожежа» у квартирі: рятувальники провели навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:47 | 22.02.2023 / Новини / /
Перегляди
116
/ Коментарі відсутні

22-го лютого рятувальники провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання з відпрацюванням взаємодії служб Володимирського району в Локачинській філії Володимир-Волинського ЦПО в селищі Локачі.

За тактичним задумом внаслідок необережного поводження з вогнем відбулася пожежа горючих конструкцій в житловій кімнаті на 1 поверсі, повідомляють рятувальники Володимира.

Керівник об’єкту повідомив про пожежу за номером «101» , майстри, вчителі та інженер об’єкту приступили до гасіння первинними засобами пожежегасіння та прийняли міри по евакуації персоналу з приміщень.

По прибуттю на місце умовної пожежі, рятувальники включившись в апарати захисту органів дихання та зору, проклавши магістральну лінію з встановленням автомобіля на водо джерело, подали в складі ланки ГДЗС 1 ствола «СПРК» на гасіння приміщення житлової кімнати та два стволи «Б» на захист суміжних приміщень.

Умовну пожежу успішно ліквідовано. До проведення навчань залучались 1-й та 2-й хід 15 ДПРЧ 3 ДПРЗ та екстрені служби Володимирського району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок