<

У Локачах судили водія, який повалив дерева у лісосмузі та втік з місця ДТП

19:19 | 16.10.2023 / Новини / , , /
Перегляди
171
/ Коментарі відсутні

У Локачах судили водія, який повалив дерева у лісосмузі, а після втечі з місця ДТП вживав алкоголь. Районний суд ухвалив постанову, якою оштрафував правопорушника на 34 тисячі гривень та на три роки позбавив прав.

Про це інформують Волинські новини.

Як ідеться у матеріалах справи, 9-го липня близько 20.00 год на автодорозі Т0311 між селами Крухиничі та Михайлівка Володимирського району водій ЗАЗ FORZA Андрій К. заїхав у лісосмугу та повалив дерева, після чого місце залишив місце автопригоди. Вже після вчинення ДТП водій вживав алкогольні напої.

Під час розгляду справи Андрій К. підтвердив усі обставини вчинення ДТП. Він пояснив, що не впорався з керуванням та заїхав у кущі. Під час ДТП автомобіль зазнав незначних ушкоджень, ніхто не постраждав, тому Андрій К. не вважав за потрібне викликати поліцію. Йому допомогли витягнути автомобіль з лісопосадки, і він поїхав додому. Потім трохи випив.

За вчинення цього ДТП раніше його було притягнуто до адміністративної відповідальності, штраф він оплатив.

Суд визнав Андрія К. винним у вчиненні правопорушеннях, передбачених ст. 122-4 і ч.4 ст.130 КУпАП, та оштрафував на 34 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Також суд задовольнив клопотання водія про відстрочку виконання постанови, оскільки у нього на утриманні є дитина, що позбавляє його можливості оплатити штраф одним платежем.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа