<

У Ліверпулі таксист запобіг теракту, замкнувши смертника в авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:08 | 15.11.2021 / Новини / /
Перегляди
422
/ 1 коментар

У Великій Британії таксист Дейвід Перрі замкнув підозрілого пасажира в машині незадовго до вибуху автомобіля, який поліція вважає потенційним терактом.

Ліверпульський таксист підібрав пасажира, який попросив відвезти його до англіканського собору. Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail.

У соборі мав завершитися парад на День Пам’яті, у якому взяли участь тисячі військових, ветеранів та перших осіб міста. Коли пасажир таксі побачив, що дороги заблоковані, він попросив замість цього відвезти його у центр міста.

«Коли вони проїжджали жіночу клініку, він сказав зупинити там. Була майже одинадцята ранку. Дейвід помітив, що у пасажира до одягу причеплені якісь дроти», – розповів журналістам один з друзів Перрі.

Він додав, що після цього Дейвід вискочив з машини та замкнув там пасажира. За кілька секунд пролунав вибух.

Терорист-смертник загинув. Сам таксист, батько двох дітей, отримав травми та опіки. Серед іншого у нього пошкоджено вибуховою хвилею барабанні перетинки. Перрі був госпіталізований, але зараз його життю нічого не загрожує. Повідомляється, що його колеги вже зібрали для нього і його родини суму £8,500.




один коментар
  1. Гад, як посмів шкоду людям робити!
    У тому місті моя знайома блондинка мешкає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок