<

У Любомлі нагородили найкращих футболістів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:22 | 12.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Переможці та призери чемпіонату Любомльського району з футболу отримали нагороди 11 жовтня під час 1/4 кубка Любомльського району, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

З вітальним словом до учасників дійства звернулися голова Любомльської районної державної адміністрації Ігор Торба та голова районної ради Любомля Микола Сушик.

Ігор Торба подякував учасникам змагань за те, що вони своїм прикладом пропагують здоровий спосіб життя та надають натхнення юним спортсменам. Микола Сушик згадав, як сам ще нещодавно грав у складі футбольної команди  села Головно, розповів про роботу над організацією чемпіонату та висловив щиру подяку меценатам, які долучаються до організації футбольних дійств у  Любомльському районі.

«Чемпіонат тривав  у червні-вересні, взяли участь 9 команд – 8 з Любомльського району, 1 – з Шацького. Турнір проводився у два кола. В результаті, 2 команди, село Полапи, та СК «Літос» (Згорани), набрали однакову кількість очок, але визначили переможця за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів»,- розповів головний спеціаліст відділу молоді та спорту Любмльської районної держадміністрації Олександр Степанюк.

За результатами першості району з футболу переможцями стала команда із села Полапи,  друге місце дісталося команді, яка представляла Згорани, – СК «Літус», а «бронзовими» призерами стали футболісти з селища Головне. Кошти на кубки, медалі, грамоти надали з бюджету райради.

«Нагородження надали спонсори – від кандидата у народні депутати Ігоря Гузя, за що ми йому дуже вдячні, і команди вдячні. Це фінансові нагороди і м’ячі»,- підсумував Олександр Степанюк.

Нагадаємо, минулого тижня розпочалися змагання за Кубок Любомльського району, у яких  змаганнях візьме 10 команд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця