<

У лікарні помер ще один український баскетболіст, на якого напали в Німеччині

10:44 | 21.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
366
/ Коментарі відсутні

Український баскетболіст Артем Козаченко, якого ножем поранили німецькі підлітки, помер у лікарні 20-го лютого. Раніше від нападу загинув його товариш Володимир Єрмаков.

Про це повідомив клуб ART Giants, за який виступав Козаченко, передає УНН.

11-го лютого Артем та його друг Володимир Єрмаков став жертвою озброєного нападу в Німеччині.

«Після трагічного акту насильства в Оберхаузені майже тиждень тому, жертвами якого стали двоє гравців НББЛ з наших ART Giants і загинув Володимир Єрмаков, його одноклубник і співвітчизник Артем Козаченко також помер у лікарні від важких травм», – йдеться у повідомленні.

У заяві клубу зазначено, що Артем перебував в лікарні в реанімації. На жаль, за останні кілька днів його стан настільки різко погіршився, що лікарі вже нічого не могли для нього зробити.

«У ці все ще важкі години ми намагаємося впоратися з черговою шокуючою новиною і згуртуватися клубом. Для Артема і Вови – ми будемо вас вічно пам’ятати…», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 11-го лютого у Німеччині вбили 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова, який виступав за молодіжну збірну.

17-річний Володимир Єрмаков помер одразу, а його друг Артем Козаченко перебував у реанімації. Спочатку повідомлялось, що після серії операцій він знаходився у важкому, але стабільному стані, та в останні дні стан українця погіршився і врятувати його лікарі не зуміли.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер