<

У Києві після ворожого обстрілу спалахнула багатоповерхівка: може бути багато жертв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:46 | 25.02.2022 / Новини / , , /
Перегляди
294
/ Коментарі відсутні

У Києві на вулиці Кошиця після збиття ворожого літального апарату, уламки якого впали на житлову зону, палає 16-поверхівка.

Пожежа сталася близько 05:08. За деякий час будинок почав руйнуватися. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на ДСНС України.

Як зазначив радник очільника МВС Антон Геращенко, займання сталося від 4 до 9 поверхів. Зараз на місці вже працюють рятувальники, які намагаються приборкати вогонь. 

Можливо, є багато жертв серед мирного населення. На опублікованих фото видно масштаби руйнування – горять квартири, знищені балкони.

Близько 04:20 по вул. Кошиця, 7А внаслідок влучання у багатоповерховий житловий будинок (складається з двох секцій: 1 секція 10 поверхова влучання на рівні 1-2 поверху, друга секція 16 поверхова влучання на рівні 8-9 поверхів) з послідуючим горінням, є загроза руйнування. 

Від ДСНС залучено 11 одиниць техніки. Також надходять повідомлення від мешканців про вибухи на території мікрорайонів Березняки, Осокорки, Троєщина.

“Там горить 9 поверховий житловий будинок. Ймовірно, багато жертв серед мирного населення! Терміново покажіть це варварство на весь світ!”– зазначив радник очільника МВС.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя
11 Травня, Субота