<

У Києві вилучили канабіс та коноплю на 15 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:51 | 26.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Києві викрили групу осіб, до складу якої входили уродженці Дніпропетровської та Черкаської областей. Двоє чоловіків здійснювали незаконні посіви канабісу.

Вони вирощували нарковмісну рослину та збували її на території міста Києва, а також Київської, Дніпропетровської та Черкаської областей, – повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Під час проведення обшуків за місцями мешкання фігурантів ми вилучили близько 50 кг канабісу та ліквідували посів рослин коноплі у кількості майже 700 штук. За цінами «чорного ринку» сума вилученого становить близько 15 мільйонів гривень», – зазначив заступник начальника слідчого управління поліції Києва Едуард Соловйов.

Двом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Суд обрав обом фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя