<

У Києві провалився асфальт через прорив труби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:51 | 5.11.2019 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ коментарі 2

У центрі Києва 5-го листопада провалився асфальт через прорив труби з гарячою водою і сталося це на тому ж місці, що в листопаді минулого року.

Про це інформує ТСН.

Нещастя знову сталося на перехресті вулиць Шота Руставелі та Саксаганського. Цього разу в провалля, які утворилися від прориву потрапили автомоблі, а вулицю залило окропом.

Цікаво те, що це вже не перший прорив труби саме цьому ж перехресті. 13-го листопада 2018 року тут таки рух вода била з-під землі фонтанами, вулицею поширилася пара, а видимість стала практично нульовою.

Тоді всю вулицю Саксаганського перекрили для транспорту, у центрі Києва виникли великі затори. Вже за годину-дві воду в мережі було перекрито, пара розвіялася, а ріки окропу зійшли у ливнівки.

Рік тому представники місцевої влади пообіціяли все  відремонтувати, а власнику пстраждалого автомобіля відшкудувати збитки.

Тепломережа  “Саксаганського – Шота Руставелі” давала збій ще один раз протягом року. Місяць тому 2-го жовтня там прорвало люк і утворився справжній гейзер.

У КП “Київтеплоенерго” наголосили, що пошкодження трубопроводу, який перебуває в експлуатації 47 років, на проїжджій частині вулиці було локалізовано. Унаслідок інциденту постраждалих не було.

Своєю чергою у “Київпастрансі” попередили, що від 3-го жовтня тимчасово буде змінено маршрут тролейбусів №12 та №91Н.

“Служби міста ремонтуватимуть теплову мережу на вул. Саксаганського – вул. Шота Руставелі. Від 0:20 до 5:20 рух тролейбусів №91Н буде організовано від вул. Милославської до ст. м. “Либідська”. Від 5:20 рух тролейбусів №12, 91Н в напрямку залізничного вокзалу “Центральний” буде організовано до вул. Жилянської за дійсною трасою, далі – вул. Ш. Руставелі – вул. Басейна – вул. Еспланадна до вул. Саксаганського далі за дійсною трасою”, – йшлося у повідомленні.

Нагадаємо, в результаті прориву, який стався сьогодні, 5-го листопада, змінено маршрути тролейбусів 3, 9, 12, 14, 40, 40К і автобусу № 69. Наразі рух транспорту організовано так:

  • тролейбуси №40 і №40К курсують до Залізничного масиву;
  • тролейбуси №3 і №9 – до вокзалу “Південний”
  • тролейбус №12 – до ст. м. “Либідська”
  • тролейбус №14 – до ст. м. “Палац Спорту”
  • автобус №69 – до вул. Тарасівської.




коментарів: 2
    • А в нас труби Гаврилюка землю гріють по всьому місту, щоб черв’ячки не мерзли

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота