<

У Києві на Майдані, Луцьку та Сумах протестували проти політики Зеленського щодо війни на Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:57 | 24.05.2020 / Новини / , , , , , /
Перегляди
11
/ коментарів 5

На Майдані Незалежності у Києві «Рух опору капітуляції» провів акцію протесту проти політики президента Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі. Зокрема учасники акції вимагали звільнити главу Офісу президента Андрія Єрмака.

У протесті також брали участь «Національний корпус», «Демократична сокира», політична партія «Свобода» та інші, – повідомляє hromadske.ua.

До слова, такі ж акції протесту пройшли в Луцьку та Сумах, де на площі Незалежності встановили шибеницю.

Учасники акції вимагали від Зеленського «припинити політику капітуляції перед Росією», звільнити утримуваних майданівців, добровольців і волонтерів, відновити зближення України з ЄС та НАТО, звільнити главу Офісу президента Андрія Єрмака, перестати призначати на посади «кварталівців» та прихильників Януковича.

Ексміністр освіти Сергій Квіт, який є членом Стратегічної ради «Руху опору капітуляції», на питання, чи будуть такі акції триватимуть далі, відповів:

«Ми не маємо на меті розхитувати ситуації. Тому що ми зараз у стані війни. Але ми повинні висловити свою точку зору».

Учасники «Руху опору капітуляції» завершили свою акцію біля будинку, в якому мешкає президент Володимир Зеленський, обклеївши листівками паркан та ворота.

Близько тисячі людей з національною символікою та партійними прапорами («Нацкорпус», «Свобода», «Демократична сокира» та ін.) прийшли з Майдану Незалежності до будинку на вулиці Грушевського, 9а, де розташована квартира Зеленського.

https://www.facebook.com/rok.org.ua/videos/2983716264999073/

Вони пояснили, що прийшли до будинку президента, аби нагадати йому про свої вимоги, серед яких звільнення глави Офісу президента Андрія Єрмака та припинення «реваншу проросійських сил». Учасники акції обклеїли паркан і ворота будинку листівками з цими вимогами. Після цього акція завершилася.




коментарів: 5
  1. це так “глушать” скандал з оприлюдненням розмов порошенка з-за океанським “хазяїном”..де петро відчитувався що підняв тарифи більше чим йому наказали..

  2. Ну то як, зебіли, краще жити стало? Як в серіальчику по г+г так? Ага

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота