<

У Києві ексвійськовий спалив свого 6-річного сина через конфлікт з дружиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 6.10.2020 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У Києві 35-річний чоловік спалив маленького 6-річного сина через конфлікт із дружиною. Пожежа на сьомому поверсі багатоповерхівки спалахнула 5-го жовтня пізно ввечері. Попередньо, після сварки з дружиною хлопчика навмисно підпалив батько, колишній військовий.

Чорний, густий дим із вікон столичної висотки близько восьмої вечора зафільмували наполохані мешканці будинку. Житель будинку Тимофій Фіновський одним з перших помітив вогонь. За його словами, поруч з квартирою на сьомому поверсі, де сталась пожежа, зустрів чоловіка. Він поводився неадекватно: ходив колами коридором і відмовлявся впускати рятувальників, – пише ТСН.

Згодом поліція повідомила, що вогонь рятувальники загасили. Утім, 6-річного хлопчика врятувати від чадного газу не вдалось. За попередньою інформацією, батько підпалив ліжечко, вийшов з квартири і замкнув її на ключ.

Своєю чергою, медики рятували маму дитини. У жінки сильний стрес. Її шпиталізували. Вона, ймовірно, прийшла забирати сина з гостин у батька. Між ними стався конфлікт, чоловік вигнав її з квартири, а після самостійно підпалив помешкання.

Батько виявився колишнім військовим. Підозрюваного затримали правоохоронці.

У поліції повідомляють, що інформація про пожежу у квартирі надійшла до столичної поліції сьогодні о 20:40. За викликом негайно виїхали наряди поліції, рятувальники та медики.

“Після гасіння пожежі у квартирі виявили тіло дитини. Окрім цього, у помешканні перебував 35-річний батько загиблого хлопчика, який неадекватно поводився і відмовлявся відчиняти двері рятувальникам та правоохоронцям. Його затримали. Наразі з ним проводяться слідчі дії”, – йдеться в повідомленні.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Подільського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство)Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясовують усі обставини скоєного.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя