<

У Курській області рф заявили про пожежу на складі палива після атаки українського дрона

12:41 | 6.03.2024 / Новини / /
Перегляди
69
/ Коментарі відсутні

На складі паливно-мастильних матеріалів у російському Курську спалахнула пожежа після удару безпілотника. В атаці звинувачують Україну.

Про пожежу на складі повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт, пише Громадське.

За його словами, горить резервуар із пальним. Однак постраждалих, каже Старовойт, там немає. На місце виїхали оперативні служби.

Місцеві телеграм-канали стверджують, що в Курській області безпілотник атакував Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат. Він начебто влучив прямо в резервуар із паливом на території підприємства.

Крім того, про атаку начебто українських безпілотників повідомляв і губернатор Воронезької області. Він стверджував, що над областю збили один дрон, а потім ще один літакового типу. Постраждалих внаслідок атаки, за його словами, немає.

Водночас російські телеграм-канали пишуть, що у Воронежі український безпілотник мав атакувати військовий аеродром «Балтимор», але його начебто збили за кілька кілометрів звідти.

Крім того, інші два дрони нібито намагалися атакувати нафтобазу у Воронезькій області. Їх теж начебто збили, однак їхні уламки впали на території нафтобази.

Українське військово-політичне керівництво наразі не коментувало звинувачення в атаках на об’єкти в Курській та Воронезькій областях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер