<

У Криму на полігоні горить склад боєприпасів: окупанти готують «евакуацію»

10:10 | 19.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
158
/ Коментарі відсутні

У Кіровському районі тимчасово окупованого Криму горить військовий полігон. Планується евакуація мешканців чотирьох населених пунктів. Місцеві пабліки повідомляють про “прильоти” на територію Старокримського полігону і детонацію боєприпасів.

Як повідомив окупаційний “голова” Криму Сергій Аксьонов, у зв’язку із виникненням пожежі на полігоні в Кіровському районі перекрито трасу “Таврида”, пише Суспільне.

“Із зони, що прилягає до полігону в Кіровському районі, планується тимчасова евакуація мешканців чотирьох населених пунктів – це понад дві тисячі людей. Розгорнуть оперативний штаб, на місці працюють усі профільні служби”, — написав він у телеграмі.

Як пише телекрам-канал “Кримський вітер”, в окупованому Криму вранці 19-го липня сталися вибухи на території Старокримського полігону біля села Кринички в Кіровському районі.

“На Старокримському полігоні біля села Кринички поцілили по складу боєприпасів, продовжується детонація”, — йдеться у публікації.

Також зазначається, що прильотів було три, і зафіксовано попадання по полігону, після чого відбулася детонація, і вибухи у Феодосії та Судаку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа