<

У «ковідних» лікарнях Волині рятуватимуть тих, хто має більше шансів одужати, якщо кількість хворих зростатиме

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:45 | 23.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
2580
/ коментарі 2

На території Волинської області реєструють надвисоку кількість важких випадків перебігу захворювання на коронавірус, що зумовлено поширенням штаму «Дельта».

Якщо кількість хворих зростатиме, то, в першу чергу, рятуватимуть тих, хто має більше шансів одужати, – йдеться на сайті Волинської обласної ради.

За словами головного державного санітарного лікаря Волині Наталії Янко, щотижневий приріст захворюваності в області становить 30%. Кожен день реєструють понад 500 нових випадків.

«Перевищено допустимий поріг нових випадків захворювання і госпіталізацій. Близько 60% пацієнтів стаціонарів – у важкому стані і залежать від кисню. За останню добу померло 18 волинян. Серед госпіталізованих 97% не мають щеплень, у реанімаціях – 100%.

Якщо і надалі в громадах не буде нічого робитись щодо дотримання карантинних заходів та вакцинації, медичні працівники змушені будуть рятувати тих, хто має більше шансів на виживання», – зауважила вона.




коментарів: 2
  1. Не дай Бог ще таку владу їм дати: друга за смертністю після Росії, а скільки населення Россії? Тобто перша, ось так і рятують.

  2. А хто має більше шансів одужати? Чиї родичі більше зелених заморських рублів принесуть?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота